Published: 11 Dec 2020

Every year, the Student Association (PUMA) of Management Study Program gives honor and appreciation to all lecturers, staff, and students through the MGT Award. This year, the 2020 MGT Award was held online (8/12) with the theme "Night At The Oscar". In this event, PUMA Management gave several awards such as Lecturer with The Most Publication which was won by Dr. Dra. Genoveva, M.M.; The Highest GPA for Students Batch 2017 which was won by Luh Devany; and Phoenix with The Most Achievements, namely Perina Amelia.

We give awards, congratulations, and gratitude to lecturers and students for their contribution in giving the best performance as well as brilliant achievements for our study program. Through this event, we hope that in the future all parts of the Management Study Program, especially the freshman, can be motivated to give their best and make achievements," said Kezia Sharon, Project Manager of the 2020 MGT Award.

The event was opened with a speech from Maria Jacinta Arquisola, Ph.D., as Dean of the Faculty of Business and Dr. Dra. Genoveva, M.M., as the Head of the Management Study Program, before continuing with the awarding session. Enlivened by a show of talent from Management Study Program students and several students from other study programs, this event was successfully attended by more than 150 students and several Management Study Program lecturers. (GN/SL)

Prodi Manajemen Berikan Apresiasi kepada Dosen dan Mahasiswa dalam MGT Award 2020

Setiap tahunnya, Himpunan Mahasiswa (PUMA) Program Studi (Prodi) Manajemen memberikan apresiasi dan penghargaan kepada seluruh dosen, staf, dan mahasiswanya melalui MGT Award. Tahun ini, MGT Award 2020 dilaksanakan pada (8/12) secara daring dengan tema "Night At The Oscar". Dalam acara ini PUMA Manajemen memberikan beberapa penghargaan seperti Lecturer with The Most Publication yang dimenangkan oleh Dr. Dra. Genoveva, M.M.; The Highest GPA for Students Batch 2017 yang dimenangkan oleh Luh Devany; serta Phoenix with The Most Achievements yaitu Perina Amelia.

"Kami memberikan penghargaan, ucapan selamat dan terimakasih kepada dosen dan mahasiswa atas kontribusinya dalam memberikan performa juga pencapaian gemilang untuk Prodi kami sendiri. Melalui ini, kami berharap kedepannya seluruh bagian Prodi Manajemen terutama para mahasiswa baru dapat termotivasi untuk turut memberikan yang terbaik dan meraih prestasi," ujar Kezia Sharon, Ketua Panitia MGT Award 2020.

Acara ini dibuka dengan pidato dari Maria Jacinta Arquisola, Ph.D., selaku Dekan Fakultas Bisnis dan Dr. Dra. Genoveva, M.M., selaku Kepala Program Studi Manajemen, sebelum dilanjutkan dengan pemberian penghargaan. Dimeriahkan oleh pertunjukkan bakat dari mahasiswa Prodi Manajemen dan beberapa mahasiswa dari prodi lain, acara ini sukses dihadiri oleh lebih dari 150 mahasiswa dan sejumlah dosen Prodi Manajemen. (GN/SL)