Published: 20 Aug 2019

The President University Annual Meeting 2019 was held at Charles Himawan Auditorium on August 15-16, 2019, bringing together all bureaus and faculties in the university. This annual meeting featured presentations from each Head of Bureau in President University as well as Deans of the Faculties on the program and budgeting plan for the year 2020.

In advance of the meeting, pre annual meeting was already held to discuss the progress, identify obstacles, and find the solutions for each bureau and faculty in 2019. (SL)

Rapat Kerja President University 2019 diadakan di Auditorium Charles Himawan pada 15-16 Agustus 2019. Rapat kerja ini mengumpulkan seluruh Kepala Biro dan Dekan Fakultas yang ada di President University untuk mempresentasikan rencana kerja dan anggaran pada tahun 2020.

Sebelum rapat kerja ini, telah diadakan pra rapat kerja 17-18 Juni 2019 untuk mendiskusikan perkembangan setiap unit, mengidentifikasi tantangan yang dihadapi serta menetapkan solusi permasalahan bagi setiap biro dan fakultas. (SL)