Published: 03 Apr 2017

Kaohsiung, Taiwan — President University participated in the 12th Asia Pacific Association for International Education (APAIE) Annual Conference and Exhibition on March 20-23 in Kaohsiung Exhibition Center, Taiwan. There were approximately 1000 International Education Professionals and 100 Universities from more than 80 countries coming to APAIE 2017, including London School of Economics and Political Science (LSE), United Kingdom, University of California Berkeley, United States and Australia National University (ANU), Australia.

The event aimed to activate and reinforce the internationalization of higher education in the Asia-Pacific region, and encourage greater cooperation between institutions. Universities and other institutions promote their higher education offer and participate in the workshops and round tables about the internationalization of higher education.

“This event is a place to show the existence of President University in the international level. We hope that through this event will open new opportunity that would be beneficial for students as well as lecturers” Said Randy A. Pahlevi, Senior Coordinator for International Partnerships President University.

President University is currently seeking for wider network in establishing partnerships with universities around the world especially in Degree Program to improve quality of education.

This four days event includes pre-conference workshop, networking lunch, parallel session, exhibition and campus tour. The exhibition provides a forum for networking and building relations. (SL)

Kaohsiung, Taiwan — President University berpartisipasi dalam 12th Asia Pacific Association for International Education (APAIE) Annual Conference and Exhibition pada 20-23 Maret lalu yang bertempat di Kaohsiung Exhibition Center, Taiwan. Setidaknya 1000 Profesional di bidang pendidikan internasional dan 100 universitas dari 80 negara hadir dalam acara ini, termasuk London School of Economics and Political Science (LSE), United Kingdom, University of California Berkeley, United States and Australia National University (ANU), Australia.

Acara ini bertujuan untuk mengaktifkan dan memperkuat internasionalisasi perguruan tinggi di wilayah Asia Pasifik, dan mendukung kerjasama yang lebih baik diantara institusi pendidikan. Universitas dan institusi lainnya mempromosikan penawaran mereka dan berpartisipasi dalam workshop dan round tables yang membahas tentang internasionalisasi di perguruan tinggi.

“Acara ini adalah ajang yang penting bagi President University dalam menunjukan eksistensinya di kancah internasional. Kami berharap melalui acara ini akan membuka kesempatan baru yang akan menguntungkan mahasiswa maupun dosen President University” Ujar Randy A. Pahlevi, Koordinator Senior Bidang Kerja Sama Internasional President University.

President University tengah membangun jaringan yang lebih luas dalam membangun kerjasama dengan universitas dari seluruh dunia khususnya di bidang Degree Program untuk meningkatkan kualitas pendidikan.

Acara yang berlangsung selama empat hari ini termasuk pre-conference workshop, networking lunch, parallel session, pameran, dan tur kampus. Pameran ini menyediakan forum bagi peserta untuk menjalin koneksi dan membangun relasi. (SL)