Published: 05 Sep 2019

In order to carry out its commitment to developing education in Indonesia, President University built a partnership with another private Indonesian university, and this time with a university from Bali, Universitas Dhyana Pura.

In its recent visit to President University, Universitas Dhyana Pura was committed to co-hosting an international conference with President University in the future. In addition, President University and Universitas Dhyana Pura also opened opportunities for student exchange and comparative studies for students and lecturers from both universities.

The representatives of Universitas Dhyana Pura who attended the visit were Vice Rector for Students Affairs and Partnerships I Wayan Damayana and lecturer of Management Study Program I Wayan Ruspendi Junaedi.

Dalam rangka menjalankan komitmennya untuk membangun pendidikan di Indonesia, President University kembali bekerja sama dengan universitas swasta Indonesia, kali ini dengan universitas asal Bali yaitu Universitas Dhyana Pura.

Dalam kunjungannya ke President University baru-baru ini, Universitas Dhyana Pura berkomitmen untuk menjadi co-host dalam konferensi internasional yang akan diadakan President University ke depannya. Selain itu, President University dan Universitas Dhyana Pura juga membuka peluang pertukaran pelajar dan studi banding bagi mahasiswa dan dosen dari kedua universitas.

Adapun perwakilan Universitas Dhyana Pura yang hadir dalam kunjungan ini adalah Wakil Rektor Bidang Kemahasiswaan dan Kerja Sama I Wayan Damayana dan Dosen Program Studi Manajemen I Wayan Ruspendi Junaedi.