Published: 30 Apr 2018

As an international scale institution, President University is committed to prepare students’ academic, skills and global knowledge, and to build sense of care for the others. In order for the students to care for the society, Management Study Program of President University held a corporate social responsibility (CSR) activity for the local community around the campus at mid-April (14/4).

"CSR activities are implemented by students and lecturers of Management Study Program, and it is part of the subject of entrepreneurship and done after doing a business project. They are obligated to donate part of their profits to CSR activities," said Dr. Dra. Genoveva, M.M., Head of Study Program of Management. This CSR activity were located in the Posyandu Bungur 2, Bojong Koneng, Telaga Murni, West Cikarang and consists of awareness program and donation of healthy foods.

Sebagai lembaga pendidikan berskala internasional, President University berkomitmen untuk menyiapkan dalam hal akademik mahasiswa, memiliki keterampilan dan pengetahuan global serta peduli terhadap sesama. Agar mahasiswa mempunyai rasa peduli kepada masyarakat, Program Studi Management President University mengadakan kegiatan corporate social responsibility (CSR) terhadap masyarakat sekitar kampus pada pertengahan April lalu (14/4).

“Kegiatan CSR dilaksanakan oleh mahasiswa dan dosen Program Studi Manajemen dan merupakan bagian dari subject entrepreneurship dimana setelah menjalankan proyek bisnis. Mereka diwajibkan menyumbangkan sebagian dari keuntungan untuk kegiatan CSR,” jelas Dr. Dra. Genoveva, M.M., Kepala Program Studi Manajemen. Kegiatan CSR berlokasi di Posyandu Bungur 2, Bojong Koneng, Telaga Murni Cikarang Barat dan terdiri dari program penyuluhan dan memberikan sumbangan berupa makanan sehat.