Published: 27 Oct 2017

Cikarang, Indonesia—President University (PresUniv) hosted drg. Nora Tristyana, the wife of General of the Armed Force (Ret.) Ryamizard Ryacudu, Minister of Defense of Republic Indonesia (Kemenhan) and also the Advisory Board of Yayasan Kencana Lestari on Thrusday (26/10). Yayasan Kencana Lestari is a foundation that helps the children of government’s employees in Kemenhan to earn a proper education. The chairperson of Yayasan Kencana Lestari, Yayuk Purwati and team were in the visit.

Mrs. Nora Tristyana arrived at President University

Prof. Dr. Ir. Budi Susilo Soepandji, Chairperson of President University Foundation, Ir. Dwi Larso, MSIE., Ph.D., Vice Rector for Academics, Dr. Ir. Chairy, S.E., M.M., Vice Rector for Administration and Resources, Deans and Head of Study Programmes as well as nine students’ representatives attended the visitation.

Prof. Budi Susilo Soepandji welcomed Mrs. Nora Tristyana and team

In this occassion, both parties introduced their programmes to each other. drg. Nora also had a dialogue with students on various issues including national defense. They also visited PresUniv’s Business Incubator, SetSail BizAccel and Jababeka Golf.

Mrs. Nora Tristyana and team visited SetSail BizAccel

Mrs. Nora Tristyana and team visited Jababeka Golf

“This visitation uphold President University’s belief to educate young generation with noble character and nationalism. NKRI (The Unitary State of the Republic of Indonesia) is national commitment which respect diversity in every aspects: Bhinneka Tunggal Ika (Unity in Diversity). In the long term, character is a key to success. With its curriculum, President University graduates are expected to be leader in their field and able to give real contribution to the society,” said Dwi Larso.(SL)

Istri Menteri Pertahanan Republik Indonesia Mengunjungi President University

Cikarang, Indonesia—President University (PresUniv) menjamu drg. Nora Tristyana, istri dari Jenderal TNI (Purn.) Ryamizard Ryacudu, Menteri Pertahanan Republik Indonesia dan juga Pembina Yayasan Kencana pada Kamis (26/10). Ketua Yayasan Kencana Lestari, Yayuk Purwati beserta romobongan juga turut serta dalam kunjungan ini.

Prof. Dr. Ir. Budi Susilo Soepandji, Ketua Yayasan Pendidikan Universitas Presiden, Ir. Dwi Larso, MSIE., Ph.D., Wakil Rektor Bidang Akademik, Dr. Ir. Chairy, S.E., M.M., Wakil Rektor Bidang Administrasi dan Sumber Daya, Dekan, Kepala Program Studi, dan sembilan perwakilan mahasiswa turut menghadiri kunjungan ini.

Dalam kesempatan ini, kedua belah pihak memperkenalkan program dari institusi masing-masing. Selain itu, drg. Nora berdialog dengan mahasiswa mengenai berbagai termasuk isu pertahanan nasional. Rombongan juga melakukan kunjungan ke inkubator bisnis milik President University, SetSail BizAccel dan ditutup dengan kunjungan ke Jababeka Golf.

“Kunjungan ini menyokong keyakinan President University untuk mendidik generasi muda dengan karakter mulia dan cinta tanah air. NKRI (Negara Kesatuan Republik Indonesia) adalah komitmen kebangsaan yang menghargai keragaman dalam segala aspek: Bhinneka Tunggal Ika (Berbeda-beda namun tetap satu tujuan). Dalam jangka panjang, karakter adalah kunci keberhasilan. Dengan pola kurikulum yang dirancang, lulusan President University diharapkan mampu menjadi pemimpin di berbagai bidang dan dapat berkontribusi nyata untuk masyarakat dan bangsa,” ungkap Dwi Larso.