Published: 13 Apr 2021

Thursday (8/4), President University (PresUniv) held a senate meeting in conjunction with a farewell and welcoming ceremony for Vice-Rector II for Resources. Dr. Dra. Fennieka Kristianto, SH, MH, MA, M.Kn., was officially appointed as the new Vice-Rector II for Resources, replacing Sandy Darmowinoto, B.Sc. (Hons), M.IT.

This event was attended by Prof. Dr. Jony Oktavian Haryanto, Rector of PresUniv, and Handa S. Abidin, S.H., LL.M., Ph.D., Vice-Rector I for Academic and Student Affairs, in the Conference Room, PresUniv campus, on Jl. Ki Hajar Dewantara, Jababeka, Cikarang, Bekasi. Furthermore, this event was also witnessed online by various representatives from each bureau and department in PresUniv through the Google Meet application.

Along with this event, Sandy Darmowinoto also cut tumpeng, symbolically handed over to Prof. Jony, Handa Abidin, and Fennieka. After being appointed as the new Vice-Rector II for Resources, Fennieka hopes to develop the existing resources in PresUniv more optimally and on target so that PresUniv can compete with other universities. (Silvia Desi Betrice, PR team. Photo: Hana Angela

Pisah Sambut Wakil Rektor II Bidang Sumber Daya, PresUniv

Kamis (8/4), President University (PresUniv) melaksanakan rapat senat bersamaan dengan acara pisah sambut Wakil Rektor II bidang Sumber Daya. Dr. Dra. Fennieka Kristianto, SH, MH, MA, M.Kn., secara resmi ditunjuk sebagai Wakil Rektor II bidang Sumber Daya yang baru, menggantikan Sandy Darmowinoto, B.Sc.(Hons), M.IT.

Acara ini dihadiri oleh Prof. Dr. Jony Oktavian Haryanto, Rektor PresUniv, dan Handa S. Abidin, S.H., LL.M., Ph.D., Wakil Rektor I bidang Akademik dan Kemahasiswaan, di Conference Room, kampus PresUniv, di Jl. Ki Hajar Dewantara, Jababeka, Cikarang, Bekasi. Selain itu, acara ini juga disaksikan secara daring oleh berbagai perwakilan dari setiap biro dan departemen di PresUniv melalui aplikasi Google Meet.

Bersamaan dengan acara ini dilakukan juga potong tumpeng oleh Sandy Darmowinoto, yang secara simbolis diserahkan kepada Prof. Jony, Handa Abidin, dan Fennieka. Setelah ditunjuk menjadi Wakil Rektor II Bidang Sumber Daya yang baru, Fennieka berharap dapat mengembangkan sumber daya yang ada di PresUniv secara lebih optimal dan tepat sasaran, sehingga PresUniv mampu bersaing dengan universitas-universitas lain. (Silvia Desi Betrice, tim PR. Foto: Hana Angela)