Published: 17 Feb 2020

President University Futsal Club has already found the champion of Intern Cup 2019, the annual indoor soccer match at President University. This tournament was conducted on 28 January 2020 and the final match was held on 12 February 2020 at the President University (12/2).

Intern cup was participated by 14 teams that consisted of regular morning class students, regular night class students, lecturers and also the staff of President University. The committees used the grouping system where the teams were divided into 3 groups in the preliminary round, continued with the semifinal round and final round.

Coinciding with World Cancer Day, the committee also opened up a charity booth for people who wanted to do a donation. "I hope Intern Cup could develop people’s talent and potential in indoor soccer, promote sportsmanship as well as foster a sense of humanity among all members of President University," said Muhammad Nurul Ikhsan, a student of Management study program batch 2017 who served as the project manager of Intern Cup 2019. In addition, Muhammad mentioned that this tournament was held to strengthen the solidarity between students and academics staff at President University. (VE/SL)

President University Futsal Club Menemukan Pemenang Intern Cup 2019

President University Futsal Club telah menemukan sang juara Intern Cup 2019, sebuah turnamen futsal tahunan bergengsi di President University. Turnamen ini diselenggarakan pada 28 Januari 2020 dan pertandingan finalnya diadakan pada 12 Februari 2020 di President University (12/2).

Intern Cup diikuti oleh 14 tim yang terdiri dari mahasiswa kelas pagi, mahasiswa kelas malam, dosen dan juga staf President University. Turnamen menggunakan sistem pengelompokan dimana tim dibagi menjadi 3 grup di babak penyisihan, dilanjutkan dengan babak semifinal dan babak final.

Tahun ini mengangkat tema World Cancer Day, dengan mengadakan acara ini semua panitia juga melakukan amal dan donasi terbuka. Selama acara, panitia memiliki stan khusus untuk sumbangan terbuka.

Bertepatan dengan World Cancer Day, panitia penyelenggara membuka stan amal untuk para penonton memberikan donasi. “Saya harap Intern Cup dapat mengembangkan talenta dan potensi setiap anggota President University dalam bidang futsal, mempromosikan sikap sportif sekaligus menumbuhkan rasa kemanusiaan,” ujar Muhammad Nurul Ikhsan, mahasiswa program studi Manajemen yang juga merupakan ketua pelaksana Intern Cup 2019. Muhammad juga mengungkapkan bahwa turnamen ini diadakan untuk meningkatkan solidaritas antara mahasiswa dan tenaga kependidikan di President University. (VE/SL)