Published: 10 Aug 2018

Friday (10/8), President University in collaboration with PT Jababeka, Tbk and Taiwan Education Center held an education exhibition called “Taiwan Higher Education Fair” which was held in Jababeka Convention Center, Cikarang. Attending the event, S.D Darmono (Chairman of PT Jababeka, Tbk), Willy Yanto Widjaya (CEO of Taiwan Education Center Jakarta), Rini Lestari (Chairman of the Taiwan Education Center Jakarta), Helmi Yenti, S.H., MH (Head of Government and Apparatus of Bekasi) and other distinguished guests. There are 37 universities from Taiwan participated in the exhibition.

The event began with remarks from S. Darmono and also from several other representatives. There is a symbolic session of cutting the ribbon and also a photo session. The visitors were very enthusiastic towards the exhibition, they are coming from various backgrounds ranging from school students, university students, lecturers, and the public from the Greater Jakarta area.

Jumat (10/8), President University berkolaborasi dengan PT Jababeka, Tbk dan Taiwan Education menyelenggarakan pameran pendidikan bernama “Taiwan Higher Education Fair” yang diselenggarakan di Jababeka Convention Center, Cikarang. Turut hadir dalam acara tersebut, S.D Darmono (Direktur of PT Jababeka, Tbk), Willy Yanto Widjaya (CEO Taiwan Education Center Jakarta), Rini Lestari (Ketua Taiwan Education Center Jakarta), Helmi Yenti, S.H., MH (Kepala Bidang Pemerintahan dan Aparatur Kabupaten Bekasi) dan tamu-tamu kehormatan lainnya. Terdapat 37 universitas dari Taiwan yang berpartisipasi dalam pameran tersebut.

Acara dimulai dengan sambutan dari S.D Darmono dan juga dari beberapa perwakilan lain. Terdapat sesi simbolik  pemotongan pita  dan juga foto bersama. Suasana pameran sangat ramai dengan pengunjung yang datang dari berbagai kalangan mulai dari siswa sekolah, mahasiswa, dosen, serta umum dari daerah Jabodetabek.