Published: 18 Feb 2017

Meresponi kasus penipuan yang mengatasnamakan President University dengan modus beasiswa yang baru-baru ini terjadi, President University menghimbau agar para peserta tes beasiswa President University untuk lebih hati-hati dalam melakukan transaksi pembayaran uang kuliah/beasiswa President University.  Saat ini, President University bekerja sama dengan pihak berwenang, telah mengambil langkah-langkah yang dibutuhkan agar tidak ada korban lainnya.

Lakukanlah pembayaran sesuai dengan kategori beasiswa yang tercantum di Surat Penerimaan Beasiswa yang dikirimkan oleh President Universiy melalui Pos, Email, dan/atau yang dapat dicek di www.president.ac.id/entrance dengan memasukkan username dan password peserta tes beasiswa.

Seluruh transaksi pembayaran uang kuliah di President University untuk calon mahasiswa/i hanya dilakukan melalui rekening Yayasan Pendidikan Universitas Presiden, yang tertera pada surat penerimaan mahasiswa/i. Mohon untuk tidak melakukan pembayaran apapun ke rekening lain atau kepada oknum-oknum yang mengatasnamakan President University.

Segera laporkan jika Anda mendapatkan informasi yang salah dan/atau mencurigakan. Hubungi hotline kami untuk informasi lebih lanjut:

- President University Campus (Telp: 021 8910 9762/63 atau WA: 0813 9860 6495)

In respond to recent fraudulent case on behalf of President University with scholarship as the modus operandi, President University urges all of the participants of President University’s scholarship test to be more careful in doing payment transaction to President University. In parallel, President University, working with the authorities, has taken needed steps and actions to prevent further victims of fraud.

In doing payment, please always refer to the Scholarship Acceptance Letter issued by President University via Post, Email, and/or announced at www.president.ac.id/entrance that can be accessed by entering username and password.

All payment transactions in President University for future students are only be done via Yayasan Pendidikan Universitas Presiden bank’s account that are stated on the acceptance letter. Please do not agree to do any kind of payments to another bank accounts or to individuals admitting on behalf of President University.

Please report and confirm any suspicious calls to our hotline numbers below:

- President University Campus (Telp: 021 8910 9762/63 or WA: 0813 9860 6495)