Published: 03 Sep 2018

President University held a welcoming cermony for the bacth of executive class at Jababeka Convention Center (JCC) Cikarang (30/8). According to Dr. Jony Oktavian Haryanto, S.E., M.M., M.A., the Rector of President University, executive class students are special because they are employees or still work in a company.

"President University considers that executive class students are special students because they have practical experience in their workplace and willing to take the time to study the theory in the campus," Joni explained.

Thus, President University is committed providing lecturers or instructors who are more experienced, especially in the world of work. For the 2018 class, there were around 353 students registered at President University. In addition to gaining knowledge and theory according to the field of study programs, executive class students will also get the same treatment as morning classes, such as English language skills, character development skills improvement according to the needs of the industrial world.

President University menyelenggarakan acara penyambutan Penerimaan Mahasiswa Baru  (PMB) kelas malam di Jababeka Convention Center (JCC)  Cikarang,  (30/8). Menurut Dr. Jony Oktavian Haryanto, S.E., M.M., M.A., Rektor President University, ‌ mahasiswa kelas malam adalah mahasiswa yang spesial karena umumnya mereka juga bersatus karyawan atau masih bekerja di sebuah perusahaan.

"President University menganggap bahwa mahasiswa kelas malam adalah mahasiswa yang spesial karena mereka telah menjalani masa praktek di tempatnya bekerja yang kemudian bersedia meluangkan waktu untuk mempelajari ilmu teorinya di bangku kuliah," jelas Joni.

Untuk itu President University berkomitmen memberikan dosen atau pengajar yang lebih berpengalaman  khususnya di dunia kerja. Untuk angkatan 2018, tercatat ada sekitar 353 orang mahasiswa kelas malam yang menempuh pendidikan di President University. Selain mendapatkan ilmu dan teori sesuai bidang program studi,  mahasiswa kelas malam juga akan mendapatkan perlakuan yang sama dengam kelas pagi yaitu peningkatan kemampuan bahasa Inggris dan pengembangan karakter serta peningkatan keterampilan sesuai kebutuhan dunia industri.