Published: 03 Aug 2018

Tiara Septiyantika, Information System graduate from President University was offered a position as Junior Associate Programmer di PT Accenture Indonesia, a multinational company running in management consultant, technology, and outsourcing before she was graduated. Tiara got the job because she has the expertise and work experience. "My knowledge and skills in the field of system analysts, database, business analysis and critical thinking have increased since taking the internship," said Tiara. During her time at President University, the girl who is originally from Karawang, West Java has succeeded to achieve 3.69 GPA and won a Full-Scholarship Leadership Program at President University.

Tiara Septiyantika lulusan Program Studi Sistem Informasi, Fakultas Komputer, President University. Tak lama setelah menjalani sidang kelulusan, dan belum lagi diwisuda, Tiara langsung mendapatkan tawaran sebagai Junior Associate Programmer di PT Accenture Indonesia, sebuah perusahaan multinasional yang bergerak di bidang konsultasi manajemen, pelayanan teknologi dan outsourcing. Tiara cepat mendapatkan pekerjaan karena memiliki keahlian dan pengalaman kerja. “Ilmu dan skills saya di bidang system analyst, database, business analysis dan critical thinking menjadi semakin terasah sejak menjalani proses magang,” ungkap Tiara. Selama di President University, gadis asal Karawang, Jawa Barat, ini berhasil meraih Indeks Prestasi Kumulatif (IPK) 3.69dan meraih Leadership Program Granted Full-Scholarship selama kuliah di President University.