Published: 23 May 2018

Cikarang, Indonesia—President University held a sharing session themed “Woman Leadership” with The Regent of Bekasi, dr. Hj. Neneng Hasanah Yasin as a keynote speaker. The event was held in President University campus (22/5) and attended by Sandy Darmowinoto, Vice Rector for Administration, Resource, and Finance, and approximately 150 students and lecturers.

Dr. Neneng shared about her experience as a woman leader and its challenges. She stated that as a woman, the balance between work and family is important. She also pointed out on Japanese work philosophy ‘Kaizen’ which means continuous development. She hopes that people could learn to always seek to be a better person to be able to have competitiveness to face the modern era.

For more detailed sharing session content, you may see the video by clicking this link.

Cikarang, Indonesia — President University mengadakan sharing session bertema “Woman Leadership” bersama Bupati Bekasi, dr. Hj. Neneng Hasanah Yasin sebagai pembicara utama. Acara ini diadakan di kampus President University (22/5) dan dihadiri oleh Sandy Darmowinoto, Wakil Rektor Bidang Administrasi, Sumber Daya, dan Keuangan, dan sekitar 150 mahasiswa dan dosen.

Dr. Neneng menceritakan pengalamannya sebagai pemimpin wanita dan tantangannya. Dia menyatakan bahwa sebagai seorang wanita, keseimbangan antara pekerjaan dan keluarga itu penting. Ia juga membahas filosofi kerja 'Kaizen' dari Jepang yang berarti pembangunan berkelanjutan. Ia berharap orang-orang dapat belajar untuk selalu berusaha menjadi orang yang lebih baik untuk dapat memiliki daya saing untuk menghadapi era modern.

Untuk konten sharing session yang lebih detail, Anda dapat melihat videonya dengan mengklik tautan ini.