Published: 27 Mar 2018

Cikarang, Indonesia—President University hosted an event titled “Workshop Reviewer Proposal Penelitian Hibah DIKTI & Akreditasi Perguruan Tinggi” organized by Kopertis Wilayah IV. The event were run in two dats from 27-28 March 2018 in Celecton Hotel Jababeka, Cikarang. Approximately 100 representatives from private higher education institutions in Bekasi, Karawang, Subang, and Purwakarta came to the event.

The event was also attended by Prof. Dr. Uman Suherman (Coordinator Kopertis Wilayah IV), Ir. Makmur Heri Santoso (Head of APTISI Wilayah IVA), Dr. Jony Oktavian Haryanto (Rector of President University), and many other distinguished guests.

The event aimed to enhance quality of private higher education institutions in West Java province specifically in Bekasi, Karawang, Subang, and Purwakarta.

You may download the material for day 1 by clicking this link.

You may download the material for day 2 by clicking this link.

Cikarang, Indonesia—President University (PresUniv) menjadi tuan rumah untuk acara “Workshop Reviewer Proposal Penelitian Hibah DIKTI & Akreditasi Perguruan Tinggi” yang diselenggarakan oleh Kopertis Wilayah IV. Acara ini berlangsung selama dua hari dari tanggal 27 sampai 28 Maret 2018 di Hotel Celecton Jababeka Cikarang. Setidaknya 100 orang perwakilan dari perguruan tinggi swasta di Bekasi, Karawang, Subang, dan Purwakarta hadir dalam acara ini.

Turut hadir dalam acara ini, Prof. Dr. Uman Suherman (Koordinator Kopertis Wilayah IV), Ir. Makmur Heri Santoso (Ketua APTISI Wilayah IVA), Dr. Jony Oktavian Haryanto (Rektor President University), dan beberapa tamu kehormatanlainnya.

Workshop ini bertujuan untuk meningkatkan kualitas perguruan tinggi swasta di Jawa Barat khususnya di Bekasi, Karawang, Subang, dan Purwakarta.