Published: 26 Mar 2018

Bogor, Indonesia—Four foreign students who received the Darmasiswa President University (PresUniv) Scholarship Program visited Taman Safari located in Bogor, West Java on Friday (23/3). This activity is one of the cultural visit activities facilitated by PresUniv to introduce the culture and natural beauty of Indonesia. The four students are currently studying bahasa Indonesia at PresUniv for one year.

"This visit was great. We can see various animals from all over the world as well as endemic  animals from Indonesia. In addition, Bogor is beautiful and cool," said Dominique Nicole Portillo, one of the foreign students from El Salvador.

Furthermore, the foreign students have visited several cultural places such as  Kota Tua Jakarta, Saung Angklong Udjo Bandung, and Taman Mini Indonesia Indah.

Bogor, Indonesia—Empat mahasiswa asing penerima Program Beasiswa Darmasiswa President University (PresUniv) mengujungi Taman Safari yang berlokasi di Bogor, Jawa Barat pada Jumat (23/3) lalu. Kegiatan ini merupakan salah satu kegiatan kunjungan kebudayaan yang difasilitasi oleh PresUniv untuk memperkenalkan budaya dan keindahan alam Indonesia. Keempat mahasiswa tersebut sedang menempuh studi bahasa Indonesia di PresUniv selama satu tahun.

“Kunjungan ini sangat menyenangkan. Kami bisa melihat berbagai binatang dari seluruh dunia dan juga binatang khas dari Indonesia. Selain itu, Bogor merupakan tempat yang yang asri dan sejuk,” ungkap Dominique Nicole Portillo, salah satu mahasiswa asing dari El Salvador.

Selain itu, para mahasiswa asing tersebut telah mengunjungi beberapa tempat bernuansa budaya lainnya seperti Kota Tua Jakarta, Saung Angklong Udjo Bandung, dan Taman Mini Indonesia Indah.